Northern Beat • Oslo

Vi er Northern Beat

– og vi elsker å designe tjenester som gjør en forskjell

Søknadsfrist er om -164 dager

Vi er Northern BeatVi er Northern Beat

Kontaktperson:

Ørjan Segtnan Clausen

93095222

orjan.clausen@nbeat.no


Søk her

De ansatte sier vi er et vennlig og inkluderende arbeidsmiljø hvor man har frihet under ansvar og hvor det er like muligheter for alle – og det er vi skikkelig stolt over.Kundene sier at vi lytter og forstår hverdagen deres med de utfordringene de sitter med. Videre sier de at vi har faglig tyngde og kompetanse – og at vi lager løsninger de er stolt over, men kanskje viktigere – løsninger som fungerer, som gjør en forskjell.Kundene våre er flinke og krevende, det blir vi inspirert og bedre av. Oppdragene skaper stort sett samfunnsnytte eller er effektiviserende for kunden vår. Vi har satt oss som mål å designe for en bedre verden – det krever sitt.

Sånn er det her

Hos oss bruker vi mesteparten av tiden på å løse problemer. Det krever innsikt og ofte realiseres det gjennom konsepter i Figma og tett dialog med utviklere som skal realisere digitale produkter og tjenester.

Vi holder til i Oslo – på Karl Johan – men jobber mye hos kunden, hjemme eller borte. På kontoret har vi fine kontorlokaler med litt for få møterom. Det kompenserer vi med treningsrom, svært god lunsj og ekstra snacks i skapet.

Vi har en fin fordeling mellom menn og kvinner, og god spredning i alder som strekker seg fra 27 til 54 år. Snittet har alltid ligget rundt 39 år. Erfaringen strekker seg fra 4 til 26 år og har stort sett alltid ligget rundt 13 år i snitt. Vi er nå 36 ansatte – hvor over 30 designere er i oppdrag.

Så hva er vi på jakt etter?

Du er kanskje UX-, UI-, business, produkt- eller tjenestedesigner? Eller kanskje du ser på deg selv som noe annet?

Kundene våre liker best om du både kan bidra med innsikt og konsept, men også jobbe med innhold, analyse og skissere tankene dine i Figma. Kundene vil også gjerne at du kan gå inn i tverrfaglige team, bidra og ta ansvar.

Vi i Northern Beat tror kanskje du har noen sterke og mindre sterke sider, men er ærlig, personlig, selvstendig og faglig engasjert. Du er opptatt av at kunden skal nå sine mål, og du fasiliterer prosesser som drar dem fremover. Interesse for designfaget er et krav!

Vi ser helst at du har jobbet som konsulent tidligere, minimum i 3-4 år, og at du har utdannelse på masternivå eller erfaring som kompenserer.

Betingelser

Vi praktiserer lik lønn for likt arbeid og gode forsikring- og pensjonsordninger. Vi er i overkant sosiale gjennom alt fra buldring, museumsbesøk, firmaturer, sirkeltrening, hengekøyenatt, badstu med bading, karaoke og vinklubb – vi har noe for de aller fleste. Vi har videre romslig budsjett for kurs og konferanser, i tillegg til et stort team som villig deler gjennom fagmøter, frokostseminar og vår egen minikonferanse; By Northern Beat. Hos oss får man også mulighet til å bli medeiere. Men alt dette kan vi fortelle mer om når vi møtes.

Er du interessert i å ta en prat?

Ta kontakt med Ørjan på orjan@nbeat.no eller registrer søknaden din på www.northernbeat.no/stillinger/

Hører fra deg!