SpareBank1 Utvikling • Oslo

UI-designer

Er du en designer som vil være med på å skape morgendagens designsystem?

Søknadsfrist er om 19 dager

UI-designerUI-designer

Kontaktperson:

Christian Brandt

95 70 66 49

christian.brandt@sparebank1.no


Nettside

I SpareBank 1 Utvikling er designsystemet et viktig verktøy i arbeidshverdagen til teamene våre. Designsystemet gjør det lettere å lage helhetlige, brukervennlige, universelt utformede løsninger i SpareBank 1-drakt. Med felles retningslinjer og gjenbrukbare komponenter får teamene fart og flyt – og kan bruke tiden på å skape mest mulig kunde- og forretningsverdi. Vi er nå på utkikk etter en UI-designer som vil ha en sentral rolle i å forvalte og videreutvikle designsystemet sammen med en gjeng engasjerte, dyktige kolleger. Er du den vi leter etter?

I SpareBank 1 Utvikling gir vi over én million personer, bedrifter og lokalsamfunn over hele landet trygghet, forutsigbarhet og nærhet til økonomien deres gjennom digitale løsninger som begeistrer. Vi er SpareBank 1-alliansens felles utviklingsselskap som gir bankene fart og styrke innen digital innovasjon og faglig tyngde på tvers av en rekke kritiske områder.

Hos oss er samarbeid fellesnevneren som legger grunnlaget for alt vi gjør. Gjennom over 30 tverrfaglige team i det som utgjør et av Norges største inhouse teknologimiljø jobber ulike fagmiljøer tett sammen for å dele kunnskap og gjøre hverandre gode.

I SpareBank 1 Utvikling er vi konkurransedyktige på lønn og har gode personalordninger som blant annet gunstige pensjons- og forsikringsordninger, fine lokaler i sentrum av både Oslo og Trondheim, firmahytter, samt nytt treningsrom med gruppetimer, garderober og innendørs sykkelparkering.

Når det er sagt – vi hverken tror eller håper du velger oss kun på grunn av dette. Vi håper du velger oss fordi du ønsker å jobbe et sted hvor samarbeid, kompetanse, raushet og tillit danner grunnmuren i arbeidshverdagen. Vi håper også at du verdsetter en arbeidsplass hvor man kan være seg selv, tørre å stille dumme spørsmål og sammen lære av feilene man gjør. Slik blir vi bedre sammen!

Hva du vil gjøre

Som designer hos oss vil du løfte brukeropplevelsen på relevante flater ved å sørge for et mer helhetlig bilde og skape en sømløs navigasjon for sluttbrukeren. Du vil jobbe med hele designprosessen, fra konseptutvikling til ferdig detaljdesign, og delta i workshops og kreative prosesser.

I Team Designsystem får du en nøkkelrolle i å forvalte og videreutvikle designsystemet sammen med produktleder, teamleder, UX-designer/UU-spesialist og utviklere på teamet. Du vil blant annet ha hovedansvar for designsystem-bibliotekene i Figma.

Du vil jobbe tett med produktteamene, for å forstå behovene og samarbeide om å finne de beste løsningene. Vi ser for oss at du liker å dele og blir motivert av å fasilitere gode diskusjoner mellom designere og utviklere rundt hvordan komponentene og retningslinjene i designsystemet kan gjøres enda bedre.

Vi har stor tro på hypotese- og datadrevet design, og er aldri redd for å feile. Læring er en del av hverdagen vår, og vi justerer og forbedrer oss kontinuerlig.

Designsystemet er et viktig verktøy i merkevarebyggingen på de digitale flatene. Du vil samarbeide jevnlig med avdelingen som jobber med merkevaren og den visuelle identiteten til SpareBank 1.

Egen fagdag!

For å lage en av Norges beste digitalbanker er det viktig å være nysgjerrig og å søke ny kunnskap om metoder, verktøy og tilnærminger. Derfor har vi dedikert en hel dag i uken til nettopp læring og inspirasjon slik at du skal kunne utvikle deg og hele tiden bidra på best mulig måte inn i teamet ditt. Som designer i SpareBank 1 Utvikling føler vi de fleste dager er givende og morsomme, men fagdag på torsdag er kanskje ekstra gøy!

Vi ser etter deg som

For å lykkes og trives i stillingen tror vi du er en designer med noen års erfaring. Du har hovedvekten av din kompetanse på UI-design/visuell design og brenner for å lage gode designsystemer. Det er et stort pluss hvis du har erfaring med å forvalte og videreutvikle designsystem i større organisasjoner. Kunnskap rundt merkevarebygging i designsystemer og på digitale flater kommer veldig godt med.

Som person trives du i ulike samarbeidsformer med kollegaer, og du er god på kommunikasjon og formidling. Du er løsningsorientert og omstillingsdyktig, og du både evner og trives med å se helhetsperspektiv og de store linjene innenfor ditt felt.

I SpareBank 1 Utvikling har vi norsk som arbeidsspråk – gode norskkunnskaper er derfor en forutsetning for å kunne jobbe hos oss. Vi ser også for oss at du har relevant høyere utdanning innen design eller andre relevante områder, eller tilsvarende arbeidserfaring innen faget.

Nysgjerrig på oss eller stillingen?

Dersom du ønsker å bli litt mer kjent med oss eller stillingen før du søker, eller hvis du har noen spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Christian Brandt, leder for design på 95 70 66 49, eller christian.brandt@sparebank1.no, Medium, LinkedIn eller på karrieresiden vår.

Vi ønsker å fortsette å representere mangfoldet i den norske befolkningen, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke på stillingen. I forkant av ansettelse gjennomføres en bakgrunnsjekk for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnsjekk gjennomføres av Semac etter samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

I SpareBank 1 Utvikling gir vi over én million personer, bedrifter og lokalsamfunn over hele landet trygghet, forutsigbarhet og nærhet til økonomien deres gjennom teknologi som begeistrer. Vi er SpareBank 1-alliansens viktigste forretningspartner og en spydspiss innen teknologiutvikling. Nesten 500 dyktige medarbeidere og en rekke konsulenter jobber med alt fra utvikling, sikkerhet, drift, innkjøp, merkevare og mye annet spennende. Hos oss danner samarbeid, kompetanse, deling og tillit grunnmuren i arbeidshverdagen - dette gjør SpareBank 1 Utvikling til et spennende sted å jobbe og et godt sted å være!