Kantega • Bergen, Oslo, Trondheim

Sommerjobb som designer i tverrfaglig team

Vi søker etter designstudenter som har lyst til å tilbringe sommeren hos oss i Kantega.

Søknadsfrist er om -430 dager

Sommerjobb som designer i tverrfaglig teamSommerjobb som designer i tverrfaglig team

Kontaktperson:

Magnus Haugsand

47401305

magnus.haugsand@kantega.no


Søk her

Kantega er et hjem for utviklere og designere, teknologer og problemløsere. Vi bruker teknologi til å forbedre hverdagen til folk. Og det gjør sommerstudentene også. Ordentlige prosjekter, for ordentlige kunder, med ordentlige ønsker og behov. I Oslo, Trondheim og Bergen.

Om jobben

Du jobber i et team med fem til seks utviklere og designere. I løpet av seks uker får dere prøvd dere i konsulenthverdagen. Teamet får tett oppfølging fra erfarne konsulenter i Kantega og mulighet til å lære hvordan vi jobber. Det skal være gøy og sosialt å ha sommerjobb i Kantega. Hver uke finner vi på noe sammen, det kan være en tur til en klatrepark, et escaperoom, eller at vi går ut og spiser sammen.

Dere velger kunde og oppdrag

I Kantega velger studentene som har sommerjobb selv oppdraget de skal jobbe med. Vi henter forslag til oppdrag fra kundene våre og presenterer dem for dere. Dere velger hvilken kunde og hvilket oppdrag dere har mest lyst til å jobbe med. Felles for alle oppdragene er at dere jobber med en løsning som skal brukes av folk. For å vite at vi løser de riktige problemene for kundene starter vi sommerprosjektet med en google design sprint. Sprinten blir fasilitert av en av våre konsulenter.

Vi søker designstudenter som brenner for gode brukeropplevelser

Du er nysgjerrig og liker å prøve nye ting, sånn som oss. Du har lyst til å prøve å jobbe i et tverrfaglig team sammen med utviklere. Dere bygger en løsning sammen, og du vil få en forsmak på hvordan det er å jobbe som designer i en teknologibedrift. Du får prøvd deg på designprosesser, interaksjonsdesign, brukerinvolvering, brukertesting og mye annet.

Når og hvor jobber dere?

Oppstart for sommerprosjektet er medio juni, og dere jobber sammen i 6 uker. I tillegg vil vi møtes til våren for å bli bedre kjent og velge kunde og oppdrag. Teamet får arbeidsplass i våre lokaler på Solsiden (Trondheim), i Kirkegata (Oslo), eller i Kanalveien (Bergen). Dere får selvsagt gratis lunsj hver dag.

Hva du får ut av det

  • læring og erfaring
  • nye venner
  • konkurransedyktig lønn
  • mulighet for deltidsstilling / fast ansettelse

Søknaden

Skriv litt om hva du kan tilføre teamet, og hvorfor du har lyst til å bli en del av det. Legg ved CV, karakterutskrift og designportefølje (enten som lenke eller vedlegg).

Vil du lese litt om hva tidligere sommerstudenter har jobbet med, så kan du sjekke ut bloggen.

Hvem er vi?

Kantega er et ledende teknologiselskap med kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim. Vi er ca. 180 stykker som jobber med løsninger for kunder som Vipps, Fiskeridirektoratet, SpareBank 1 og Posten. Felles for oss er at vi er knallgode i faget vårt, ønsker å utgjøre en forskjell, ta samfunnsansvar og inkludere alle. Kantega er 100% eid av oss ansatte, og vi deler overskuddet likt. Det gir likeverd og samhold, og alle får rett til å påvirke Kantega sin utvikling.