Brønnøysundregistrene • Brønnøysund

Ser du muligheter der andre ser hinder?

Teknologi og brukere snakker ikke alltid samme språk. Vi trenger deg som kjenner fellesspråket som gjør tjenestene og løsningene våre enda bedre og mer tilgjengelige.

Søknadsfrist er om -182 dager

Ser du muligheter der andre ser hinder?Ser du muligheter der andre ser hinder?

Kontaktperson:

Elin Kristine Olsen

95 72 64 19


Les mer her

Er ord som tjenestedesign, tekstforfatter, ux-design og produktdesign med på å gjøre dagen din god? Perfekt!

Hos oss blir du en del av et team som skaper nyttige digitale tjenester og får en viktig rolle i å sikre brukerperspektiv og involvering underveis. Vårt mål er å få flere selvhjulpne brukere. I tillegg bidra i å utvikle Brønnøysundregistrene som en viktig aktør og pådriver for forenkling og digitalisering i det offentlige Norge.

Bli med og designe intuitive tjenester som er enkle å bruke, bygget på komplisert tjeneste- og forretningsarkitektur!

Akkurat nå har vi følgende ledige stillinger:

  • Senior digital produktdesigner
  • UX-researcher
  • UX-skribent

Klikk på søkelinken for flere detaljer om stillingene, og gode argumenter for hvorfor vi er en skikkelig bra arbeidsplass.

Om Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør dialogen med det offentlige enklere for personer og virksomheter. Vi driver mange av landets viktigste registre og har 450 medarbeidere.

De fleste jobber i Brønnøysund. Vi har også kontorer i Narvik og Oslo.

Brønnøysund er en hyggelig liten kystby sør på Helgeland med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud, og har gode kommunikasjonsmuligheter nord- og sørover. Brønnøy kommune tilbyr gratis barnehageplass og SFO til tilflyttere. Ordningen gjelder frem til 31.12.2023.

For deg som er glad i naturen er Brønnøysund en perfekt base for å komme seg ut. Det er kort vei til flotte opplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Det er to treningssentre i byen, flere idrettslag og Nordlands største klatrehall. Her finnes små restauranter med god, kortreist mat, kaffebar med kunstutstillinger, for å nevne noe.