Findable • Oslo

Senior UX Designer

Vil du være med på et norsk startup-eventyr, og løse en kjempeutfordring innen bygg og bærekraft?

Ansetter fortløpende

Senior UX Designer Senior UX Designer

Kontaktperson:

Stig Bergsø

930 69 226

stig@findable.no


Søk her

Bygninger står for hele 39 % av globale klimagassutslipp. For å nå klimamålene er vi avhengig av tiltak i byggenæringen. I dag er den største flaskehalsen til økt ombruk og sirkulærøkonomi at man ikke finner nødvendig dokumentasjon på det som kan ombrukes. Dokumentasjonen er også avgjørende for effektivt vedlikehold, som øker levetiden på eksisterende bygg. Det som bygges nytt i dag må i hvert fall være ombrukbart i fremtiden.

Findable løser dette ved å utvikle en plattform som gjør det lettere å finne frem i dokumentasjonen og holde den organisert. Vi er pionerer innen utvikling av maskinlæring og kunstig intelligens som leser, forstår og automatiserer dokumenter. Teamet vårt består av erfarne utviklere med bakgrunn fra Google, Yahoo, Cisco og FLIR, kombinert med unge talenter. Problemet lar seg bare løse av et eksepsjonelt team, med sterk tro på potensialet i det vi utvikler. Vi elsker å jobbe, ha det gøy, løse (u)mulige problemer sammen og lære av hverandre - og har samtidig fleksibiliteten til å kontrollere egen tid og fokus.

Vi utvikler plattformen i samarbeid med flere kunder blant Norges største eiendomsaktører, som Statsbygg, AF Gruppen, Betonmast og Stavanger kommune. Vi har store ambisjoner om å skalere internasjonalt og kjører allerede piloter i utlandet. Med strategiske og sterke investorer som KOMPAS VC, Construct Venture og Malling & Co Venture ombord, har vi spennende muligheter foran oss. Vår finansiering er sikret for de neste årene med vekst. Byggenæringen er verdens største aktivaklasse og et enormt marked for gode løsninger.

Vi ser nå etter en UX-designer. Du vil hovedsakelig ha disse ansvarsområdene:

  • Lede utviklingen av User Experience i Findable
  • En tett relasjon til våre kunder for å forstå deres faktiske behov og ambisjoner
  • Ta eierskap til produktene og jobbe tett sammen med resten av teamet
  • Analysere, teste, prototype og implementere effektiv UX
  • Følge produktene over tid, se hva som fungerer og videreutvikle

Vi ser etter deg som:

  • Har tre eller flere års erfaring innen UX, interaksjonsdesign eller visuell design
  • Er vant til å jobbe smidig sammen med utviklere og PM
  • Oppdatert på siste rammeverk og har designet og lansert produkter før
  • Har en sterk sans for grensesnitt og er vant til å tenke gode flyter
  • Er selvdrevet og har et sterkt engasjement

Som en startup jobber vi sammen mot felles mål og bygger vår egen fremtid. Arbeidshverdagen er dynamisk og variert - og du må være motivert, kreativ og full av energi. Det er en spennende og lærerik utfordring, og man får også raskt ansvar og muligheter. Du vil få rikelig med muligheter for både karriere og personlig utvikling. Findable holder til på MESH Youngstorget. Vi gleder oss til å møte deg!