Storebrand • Stavanger

Senior Designer til produktteam

Kom og jobb i våre autonome, tverrfaglige produktteam med å lage innovative løsninger for over 1 million kunder.

Søknadsfrist er om -13 dager

Senior Designer til produktteamSenior Designer til produktteam

Kontaktperson:

Martin Gjesdal

99241566

martin.gjesdal@storebrand.no


Søk her

Våre prinsipper

Vi teller over 50 ansatte midt i Stavanger sentrum som er kjekke å jobbe med og bryr seg om hverandre. Her er tre viktige prinsipper for oss:

  • Vi skaper faktisk verdi for Storebrand og kundene våre
  • Vi er engasjerte i jobben vår og ønsker å levere kvalitet i alt
  • Vi tror de ansatte yter best når vi tilrettelegger på individnivå

Hvem er du?

Du er en flink UX-designer med mange år i bransjen bak deg. Du søker nå et solid inhouse-miljø som er opptatt av kvalitet i det som leveres, hvor brukeren står i sentrum. Du er lærevillig og lysten på å lære finansfaget vårt om du ikke kan det allerede. Du er flink til å kommunisere og du har en god faglig bredde som dekker alt fra innsikt og konsept til prototyping og visuelt design. Viktigst av alt er at du står godt plantet på brukerens banehalvdel.

Sånn jobber vi

Våre utviklere, testere, designere, leveranseledere og produktledere er organisert i flere autonome, smidige team, fordelt mellom Oslo og Stavanger. Noen av teamene jobber med løsninger direkte mot privatkunder, noen jobber med storkundeløsninger mens atter andre jobber med interne brukere. Felles for alle designere er at vi jobber i Figma. Men det kan du godt allerede.

Nylig la kode24.no en artikkel om Mine penger-teamet vårt, her kan du lese om to av dine fremtidige utviklerkolleger, Victor og Terje.

Litt mer om oss

Her kommer en liten oppramsing av hva vi tilbyr i tillegg til en sinnsykt bra plass å jobbe:

  • Fleksibilitet - Hybridkontor, samt kortere arbeidsdager om sommeren.
  • Lokaler - Kjekke kontorlokaler sentralt i Stavanger, tilpasset tog, buss og sykkel.
  • Kompetanse - Kontinuerlig utvikling av din kompetanse gjennom arbeidsoppgaver, faggrupper, kurs, konferanser, hackathons og innovasjonsdager.
  • Karriereutvikling - Siden vi er en del av et stort konsern, er det også store muligheter for å utvikle karrieren på lang sikt.
  • Bankprodukter - Vi er en bank! Du får tilgang til ansattpriser på boliglån, helseforsikring og gode tilbud på forsikringer og andre banktjenester.
  • Pensjon - Pensjonsordningen vår er god. Meget god.
  • Slack - En oppegående #random-kanal

Vi har kontorer i Stavanger sentrum, men du blir enig med teamet ditt om balansen mellom dette kontoret og hjemmekontoret. Arbeidsmiljøet vårt er godt krydret med forskjellige bakgrunner og kulturer (engelsk er derfor arbeidsspråket vårt) og vi har en god balanse mellom menn og kvinner. Vi er en del av Storebrand Digital, et strategisk satsningsområde for Storebrand. Finansbransjen i Norge preges av den teknologisk utviklingen: Storebrand stoler på oss - og vi stoler på våre produktteam. Sammen med våre flinke kolleger på Lysaker er vi et betydelig digitalt fagmiljø innen finans i Norge.

Hos oss skal kunder og ansatte ha en fremtid å glede seg til.