Strim • Oslo

Designer til Strim

Vil du være med å lage Norges beste strømmetjeneste?

Ansetter fortløpende

Designer til StrimDesigner til Strim

Kontaktperson:

Hege Berge

hege.berge@rikstv.no


Søk her

Er du en designer som trives i skjæringspunktet mellom produkt og markedsføring? Vi er ikke så opptatt av hva du kaller deg, så lenge du deler vårt syn på at de digitale produktene som lykkes er de som klarer å gi en helhetlig kundeopplevelse hele veien. Synes du i tillegg TV- og strømmetjenester er spennende og gøy, har vi skikkelig lyst til å prate med deg!


Mer om stillingen:

Som designer i Strim blir du en del av vårt designmiljø på 10 designere med forskjellig kompetanse og bakgrunn. Vi jobber alle sammen daglig i tverrfaglige team med utviklere, analytikere, markedsførere, konverteringsspesialister og andre fagområder. Jevnlig stikker vi hodene sammen for å dele og sikre at vi trekker i samme retning. Hos Strim får du med andre ord både faglig sparring og gleden av å løse komplekse problemer tett sammen med andre fagområder.


Stillingen vil hovedsakelig være knyttet til området digitalt salg, som innebærer å få kunder inn og i gang med tjenesten. Strim er et produkt uten binding, så det er også viktig for oss å sørge for at kundene enkelt kan gjenoppta kundeforholdet. Vi tror at vi har et enormt potensiale for å skape enda bedre kundeopplevelser i skjæringspunktet produkt og markedsføring, og vi ønsker oss deg på laget for å realisere dette.


Hvem ser vi etter?

For å trives som designer hos oss har du en menneskesentrert tilnærming og kan oversette innsikten du tilegner deg til reelle brukerbehov. Innsikt og brukertesting står sentralt i ditt arbeid for å skape verdifulle brukeropplevelser. Det er en fordel om du er tilpasningsdyktig, siden arbeidsdagen og arbeidsoppgavene kan endres raskt i et marked i kontinuerlig endring. Du liker også å dele og formidle kunnskap i et miljø med flat arbeidsstruktur. Vi er en ydmyk og jovial gjeng som liker å jobbe i tett samarbeid mot et felles mål.


Vi tror også det er en fordel at du har relevant erfaring fra brukerorienterte bedrifter som utvikler digitale produkter, men viktigst av alt at du har en sterk lidenskap for designfaget og er en pådriver for designmiljøet du vil bli en del av.


Hva kan du forvente av oss?

I Strim er du velkommen som den du er, uansett hvor du kommer fra, hva du liker eller hva du ser på TV. Produktene våre er for alle, og det er arbeidsplassen vår også. For oss er fleksibilitet viktig. Derfor er Strim organisert etter smidige prinsipper. Hvor du løser arbeidsoppgavene dine er ikke avgjørende for oss, så lenge det fungerer for teamet og de du jobber tett med. Det viktige for oss er at du sitter et sted du blir inspirert, motivert og klarer å samarbeide med og inspirere kolleger.

Nysgjerrig på stillingen? Send oss CV og portefølje, og fortell oss gjerne hvordan du kan bidra til at vi skaper en enda bedre opplevelse for kundene våre.