Fryde • Oslo

Designer og lyst til å forme et selskap?d

Fryde er et lite designselskap med store ambisjoner. Nå leter vi etter deg som har lyst til å bygge fagmiljø og kultur sammen med oss.

Søknadsfrist er om -293 dager

Designer og lyst til å forme et selskap?dDesigner og lyst til å forme et selskap?d

Kontaktperson:

Anita Jenbergsen, daglig leder

97 14 33 61


Søk her

Er du en UX-designer med noen års erfaring? Har du jobbet med digital produktutvikling i tverrfaglige team? Har du fått muligheten til å bli kjent med ulike domener? Er kunder som Gjensidige, Sparebank1, Vy og NRK noen du kunne tenke deg å jobbe med? Banker hjertet ditt for brukere, samtidig som du klarer å ha ett øye på forretningsmålene? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Om oss

Fryde begynte sitt eventyr i september 2022, og i dag er vi en stolt trio av dyktige designere. I det daglige har vi hjerte og kropp nær kundene våre, men drømmer om et sterkt internt fagmiljø. Som et ungt firma kjenner vi selvsagt på viktigheten av hvert eneste oppdrag – for med vekst kommer også muligheten for å spisse Fryde og hva vi skal bli når vi blir store. Moro har vi det uansett!

Hvorfor bli en del av Fryde?

I Fryde får du muligheten til å forme vårt fagmiljø og kultur sammen med oss. Vi streber etter å være et sted hvor hygge, åpenhet og inkludering er normen. Vi verdsetter å dele kunnskap, og blant annet møtes vi hver fredag for å gjøre nettopp dette.

Vi er en del av Capra-familien som gir oss solid økonomisk støtte, mye faglig tyngde og ikke minst mye moro med over 100 utviklere og 30 teamledere. Vi er et verdidrevet selskap som først og fremst bryr oss om folka våre, og vi organiserer oss etter Team topologies-tankegangen.

Ta gjerne en sniktitt bak kulissene på vår eller Capras Instagram, eller sjekk ut våre fordeler. Og forresten, en kaffeprat? Ta kontakt, og la oss bli kjent! Vi gleder oss til å høre fra deg.

Hilsen Fryde-gjengen 🌟