Strim • Oslo

Designer med ansvar for designsystemet til Strim

Vil du være med å lage Norges beste strømmetjeneste?

Ansetter fortløpende

Designer med ansvar for designsystemet til StrimDesigner med ansvar for designsystemet til Strim

Kontaktperson:

Hege Berge

hege.berge@rikstv.no


Søk her

Er du en designer som trigges av å jobbe med komplekse designsystemer? Deler du også vårt syn på at de digitale produktene som lykkes, er de som klarer å gi en helhetlig kundeopplevelse hele veien? Hvis du i tillegg synes TV- og strømmetjenester er spennende og gøy, da håper vi at du har lyst til å være med å videreutvikle designsystemet til Strim.


Mer om stillingen:

Som designer i Strim blir du en del av vårt designmiljø på 10 designere med forskjellig kompetanse og bakgrunn. Vi jobber alle sammen daglig i tverrfaglige team med utviklere, analytikere, markedsførere, konverteringsspesialister og andre fagområder. Jevnlig stikker vi hodene sammen for å dele og sikre at vi trekker i samme retning. Hos Strim får du med andre ord både faglig sparring og gleden av å løse komplekse problemer tett sammen med andre fagområder.


Design- og teknologimiljøet i Strim vokser og designsystemet vårt blir bare viktigere og viktigere for at vi skal klare å sikre en helhetlig opplevelse av Strim i alle flater. Til nå har vi alle sammen bidratt for å utvikle designsystemet, og det kommer vi til å fortsette med. Vi tror likevel at det å få inn deg som klør i fingrene etter å kontinuerlig utvikle systemet og prosessen rundt, er avgjørende for at vi skal kunne utvikle oss videre som fagmiljø.


Hvem vi ser etter?

For at du skal lykkes og trives i denne stillinger ser vi for oss at du har erfaring med komplekse designsystemer og designer etter universell utforming prinsipper. Du synes også komponenter i Figma er gøy og ser mening i å involvere flere fagområder, som utvikling og markedsføring, for å løfte designsystemet til nye høyder.


Det er en fordel om du er tilpasningsdyktig, siden arbeidsdagen og arbeidsoppgavene kan endres raskt i et marked i kontinuerlig endring. Du liker også å dele og formidle kunnskap i et miljø med flat arbeidsstruktur. Vi er en ydmyk og jovial gjeng som liker å jobbe i tett samarbeid mot et felles mål.


Vi tror også det er en fordel at du har relevant erfaring fra brukerorienterte bedrifter som utvikler digitale produkter, men viktigst av alt at du har en sterk lidenskap for designfaget og er en pådriver for designmiljøet du vil bli en del av.


Nysgjerrig på stillingen? Send oss CV og portefølje, og fortell oss gjerne hvordan du kan bidra til at vi skaper en enda bedre opplevelser for kundene våre.